fbpx

Contact

Peste 28.200 de locuri de muncă sunt vacante la nivel național

Peste 28.200 de locuri de muncă sunt vacante la nivel național, anunță Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Cele mai multe oferte sunt pentru agent de securitate și lucrător comercial. Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 28.251 locuri de muncă, scrie News.ro.

La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.178), lucrător comercial (1.311), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.230), manipulant mărfuri (791), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie (763), muncitor necalificat în industria confecțiilor (722), ambalator manual (629), ucenic (575), confecționer-asamblor articole din textile (566), vânzător (547), șofer autocamion/mașină de mare tonaj (542). Din cele 28.251 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.408 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 15.315 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii. Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante.

În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Sursa: www.profit.ro

Comments

comments

Apelează