fbpx

Contact

Poşta Română a demarat procesul de restructurare a echipelor manageriale. Reduceri de personal în aparatul central

Unele departamente vechi din administraţia centrală a Poştei Române vor fi transformate în unităţi de afaceri independente şi se va numi o nouă echipă managerială în cadrul companiei.

Acestea sunt câteva dintre deciziile care fac parte din procesul de modernizare demarat recent de către operatorul naţional poştal.

“Concret, se vor transforma unele departamente vechi din administraţia centrală în unităţi de afaceri independente, se vor reaşeza procesele decizionale şi se va numi o nouă echipă managerială. Această reorganizare este un proces de durată şi va fi implementată prin decizii de management succesive, care la final vor avea ca efect schimbarea fundamentală a modului de funcţionare a Administraţiei Centrale. Dintr-o structură de control, administraţia va deveni o structură de susţinere a reţelei, inclusiv prin reducerea numărului de posturi din aparatul central administrativ. Unităţile de afaceri au, începând de astăzi, misiunea să atragă business şi vor opera independent faţă de administraţia centrală”, se menţionează în comunicatul Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR).

Modernizarea Poştei Române este o decizie asumată atât prin programul de Guvernare 2021-2024, cât şi prin Memorandumul privind strategia de dezvoltare şi diversificare economică a Companiei prin DART, aprobat de Guvernul României.

Sursa: Agerpres

Comments

comments

Apelează