fbpx

Contact

Primele de Paste

Primele de Paste sunt un beneficiu la moda si multe companii le ofera angajatilor, chiar daca financiar, sunt in pierdere.

La polul opus, companii cu un profit mare aleg sa nu ofere prime cu ocazia sarbatorilor de primavara.

Prima de 3.500 de lei brut, pentru angajatii CNAB

Angajatii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti vor primi o prima in valoare de 3.500 de lei brut.

”Salariatii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti primesc in anul 2017 o prima de Paste, acordata conform Contractului Colectiv de Munca, sub forma unei sume fixe egale pentru toti angajatii”, mentioneaza reprezentantii companiei.

Angajatii CEO primesc 1.000 de lei, chiar daca angajatorul este in pierdere

Desi Complexul Energetic Muntenia inregistreaza pierderi de mai multi ani, angajatii vor primi o prima de 1.000 de lei conform Contractului Colectiv de Munca si contractelor individuale de munca.

Potrivit raportului de la Ministerul Finantelor, CEO a avut in 2015 pierderi de 960.85 milioane de lei.

Prima de 1.000 de lei este oferita si angajatilor Oil Terminal Constanta

Si salariatii Oil Terminal Constanta, operator controlat de stat, primesc potrivit Contractului Colectiv de munca o prima de Paste in valoare de 1.000 de lei brut.

“In cadrul societatii Oil Terminal bonusurile acordate salariatilor cu ocazia sarbatorilor sunt prevazute in Contractul colectiv de munca aplicabil, Cap.VI Masuri de protectie sociala a salariatilor si acordarea de facilitati, art.113. Mentionam ca CCM aplicabil in prezent a fost inregistrat in Registrul unic de evidenta al Inspectoratului  Teritorial de Munca  Constanta sub nr. 2029 din 28 decembrie 2015, fiind valabil intre 1 ianuarie 2016 si 1 ianuarie 2018. In CCM aplicabil nu exista conditionari de profit in ceea ce priveste acordarea de bonusuri”, arata datele Ministerului Energiei.

Primele de la Uzina Termoelectrica Midia sunt 800 de lei net

La Uzina Termoelectrica Midia se acorda un bonus fix, in valoare de 800 de lei net.

Tichete cadou la CEH

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara primesc tichete cadou, de 200 de lei, chiar daca angajatorul are probleme financiare.

Prime de 200 de lei si la Romgaz

Desi compania este pe profit, la Romgaz primele de Paste pentru angajati vor fi de aproximativ 200 de lei. Chiar daca acestea sunt prevazute in Contractul Colectiv de Munca, se dau in functie de decizia conducerii.

La Romgaz, prima va fi 520 de lei net

Salariatii Romgaz vor primi o prima in valoare de 520 de lei net, compania acordand in total, prime de 2.5 milioane de lei.

Prime si la Electrocentrale Grup

Desi se afla in insolventa, Electrocentrale va acorda acorda prime de 350 de lei net, fiecarui angajat.

Sunt si angajati care nu stiu daca vor primi prime

La Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului si la Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie bugetele nu sunt inca aprobate, asadar angajatii nu stiu daca vor beneficia de prime.

Fara prime la CFR Calatori

Angajatii CFR Calatori si angajatii Transelectrica nu vor avea prime de Paste.

In schimb, angajatii companiei care administreaza reteaua de cale ferata, CFR SA, beneficiaza de prime, in valoare de cel mult 150 de lei.

 

Sursa: news.ro

Comments

comments

Apelează