fbpx

Contact

Programul operatiilor se reduce

Un medic neurochirurg de la spitalul Colentina din Bucuresti, a postat un mesaj in care transmite ca managerul unitatii a redus personalul sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva, actiune care se reflecta in programul interventiilor chirurgicale.

Interventiile chirurgicale se pot face pana la ora 15:00

Din cauza personalului redus, interventiile chirurgicale se pot face doar pana la ora 15:00.

El prezinta situatia a doi pacienti, unde “problema a aparut pentru ca timpul operator mediu pentru fiecare pacient este de aproximativ 12 ore, astfel neputandu-se efectua interventiile pana la ora 15.00 (lipsa personalului ATI, neplata orelor suplimentare, concedierea de personal), pacientii fiind condamnaţi la moarte”.

Fosta administratie a mai rezolvat probleme similare

Pana in ianuarie 2017 au mai fost realizate astfel de interventii si din acest motiv a apelat acum la noul manager al spitalului.

Raspunsul nu a fost cel asteptat, insa

”I-am expus initial oral aceasta situatie si am primit un raspuns siderant, citez: ”nu ma intereseaza, nu este problema mea”…”binele pacientului reprezintă o lozinca”. Vazand ca demersul meu a ramas fara rezultat, am facut o cerere in scris, exact cu cele discutate cu doamna manager, insa mi-am pierdut speranta ca vom putea realiza ceva in aceasta echipa”, adauga medicul.

Ionut Gobej cere demisia managerului spitalului, Silvia Ifrim

Ionut Gobej crede ca managerul spitalului nu poate indeplini aceasta functie, lipsindu-i competenta, moralitatea si grija pentru binele pacientilor.

Acesta cere demisia de urgenta a Siviei Ifrim, care ocupa pozitia de manager in spitalul Colentina de la inceputul anului, dupa ce primarul Capitalei l-a concediat pe Bogdan Andreescu deoarece pacientii erau tinuti in frig in saloane.

 

 

Sursa: news.ro

Comments

comments

Apelează