fbpx

Contact

Reduceri de personal de 10%

Daca in martie Ford a anuntat ca va angaja 976 de operatori de baza si calificati pentru sprijinirea productiei viitoarei generatii a SUV-ului de clasa mica Ford EcoSport, sunt surse care sustin ca pentru a-si redresa finantele, compania va renunta la o parte din personal.

10% dintre angajati ar putea fi concediati

Ford are aproximativ 200.000 de angajati si 67 de fabrici in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in Romania insa actiunile companiei au inregistrat o scadere de 14% la bursa din New York.

Potrivit surselor citate de citate de Wall Street Journal, Ford, care are si o fabrica la Craiova, intentioneaza sa-si reduca personalul cu 10%.

Fabrica din Craiova are peste 2000 de angajati

Momentan, fabrica din Craiova are 2715 angajati.

Purtatorul de cuvant al companiei declara insa ca este doar o speculatie

Un purtator de cuvant al Ford a  mentionat ca informatia despre concedieri este o ‘speculatie”, dar a confirmat ca exista un plan de redresare financiara, ce urmareste reducerea costurilor si eficientizarea activitatii, ca parte a eforturilor pentru majorarea profitului.

Grupul a anuntat noi investitii in Romania

In ciuda zvonurilor legate de concedieri, compania a anuntat noi investitii in Romania.

Compania se asteapta in 2017 la un profit inainte de taxe de noua miliarde de dolari, in contextul investitiilor planificate in noile oportunitati, precum masini autonome si servicii de mobilitate.

 

 

Sursa: cariereonline.ro

Comments

comments

Apelează