fbpx

Contact

S-a zvonit ca Fan Curier si-a concediat toti soferii din Cluj

Pe Stiridecluj.ro a aparut o informare conform careia Fan Curier si-ar fi concediat toti soferii din Cluj care fac livrari deoarece ar fi cerut salarii mai mari si conditii mai bune de munca.

Au fost adusi soferi din Bucuresti, care s-au ratacit prin Cluj

M-am intalnit cu unul dintre ei in Piata Unirii, la statuia lui Matei Corvin, si ma intreba unde este centrul Clujului, ca are de livrat ceva. Nu cunosc strazile si cartierele, iar acest lucru face ca totul sa se livreze tarziu. Am inteles de la vechii angajati, toti din Cluj, ca ar fi cerut salarii mai bune, carti de munca si conditii, iar conducerea a decis sa renunte la serviciile lor”, a declarat sursa citata.

Pagina de Facebook a companiei e plina de reclamatii

Clientii sunt nemultumiti de intarzieri, multe dintre comenzi fiind destinare cadourilor de Craciun.

Suntem constienti ca sunt reclamatii si nemultumiri, dar dar raportat la volumul livrarilor pe zi plangerile sunt putine. Avem 7000 de livrari pe zi si avem 10 reclamatii, ceea ce e putin.”, adauga cei de la Fan Curier.

Ulterior, conducerea Fan Curier a mentionat ca nu a fost vorba de concedieri

Informatiile legate de soferi nu sunt adevarate. Nu am dat pe nimeni afara. Intarzierile sunt pentru ca volumul de munca este extraordinar de mare. S-au cumulat comenzile de Black Friday si cele de sarbatori. Pentru asta am adus si colegi de la Bucuresti”, a declarat conducerea Fan Courier Cluj.

Cresterea neasteptata a volumului de comenzi a dus la intarzieri

Comparativ cu anul trecut, comenzile au crescut cu 44%, iar compania astepta o crestere de doar 25%.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Comments

comments

Apelează