fbpx

Contact

Scrisoare deschisa catre Ministrul Muncii

Membrii Federatiei Sanitas il acuza pe Dragos Pislaru, Ministrul Muncii, ca nu si-a respectat promisiunile, in urma negocierilor.

Reprezentantii Sanitas sutin ca i-au oferit ministrului ocazia sa gaseasca solutii

Sindicalistii din Sanatate sustin ca au organizat un program de actiuni sindicale si i-au oferit Ministrului Muncii ocazia sa gaseasca solutii, pentru a nu se ajunge la greva generala.

Acestia subliniaza ca l-au invitat pe Dragos Pislaru sa ia pulsul federatiei si sa discute cu oamenii din tara care sunt ancorati in realitate.

Sindicalistii ii reproseaza Ministrului Muncii ca trateaza angajatii din sistemul sanitar intr-un mod “abject”

Abject este modul in care dumneavostra tratati angajatii sistemului sanitar si de asistenta sociala. Abject este ca ati tergiversat luarea unor decizii concrete si corecte pentru cadrele medicale”, scriu reprezentantii federatiei.

In finalul scrisorii deschise, sindicalistii cer demisia Ministrului Muncii

Reprezentantii federatiei Sanitas declara ca pacientii sunt si raman prioritatea lor si pentru ei, vor merge mai departe.

In finalul scrisorii deschise, sindicalistii din Sanatate ii cer Ministrului Muncii sa isi dea demisia.

“In toate negocierile purtate, folositi expresiile «vom gasi solutii» sau «nu exista banii necesari», iar cadrele medicale trebuie sa mai astepte. (…) Mergem mai departe, pentru ca singurii care pot dicta actiunile Federatiei sunt membrii Sanitas! Pentru toate acestea, domnule ministru, Federatia Sanitas va solicita astazi sa va cereti scuze fata de angajatii din sistemul de sanatate si de asistenta sociala si sa va dati demisia … de onoare”, scriu sindicalistii din Sanatate.

 

Sursa: wall-street.ro

Comments

comments

Apelează