fbpx

Contact

Sindicaliştii Gărzii de Mediu anunţă grevă generală, începând cu 10 mai

Angajații Gărzii Naţionale de Mediu din toată ţara declanşează greva generală pe termen nelimitat, începând cu 10 mai, fiind nemulţumiţi de inechităţile salariale, transmit sindicaliştii. “În data de 10 mai 2017, personalul Gărzii Naţionale de Mediu din toată ţara declanşează greva generală pe termen nelimitat, manifestându-şi astfel nemulţumirea şi indignarea pentru inechitatea salarială care există în domeniul protecţiei mediului. Este de neînţeles discrepanţa între importanţa care se acordă la nivel global problemelor legate de protecţia mediului şi modul în care sunt trataţi în ţara noastră cei care veghează la păstrarea unui mediu sănătos”, a transmis Sindicatul Naţional al Gărzii de Mediu.

Sindicaliştii susţin că nu au mai beneficiat de o creştere salarială din anul 2009. Pe 26 aprilie, angajaţii Gărzii Naţionale de Mediu au întrerupt programul de lucru pentru două ore.

“Faptul că, de la acea dată până în prezent, reprezentanţii Guvernului nu şi-au manifestat dorinţa de a soluţiona problemele grave existente în cadrul sistemului nostru instituţional a dus la această stare de fapt”, au mai spus liderii sindicali.

Comments

comments

Apelează