fbpx

Contact

Sindicaliştii membri ai Federaţiei SANITAS protestează în faţa sediului Ministerului Muncii și anunţă acţiuni comune cu o altă mare federaţie sindicală din sistemul sanitar

Angajaţi din sistemul sanitar protestează, joi, în faţa sediului Ministerului Muncii, ei reclamând salariile mici ale personalului TESA şi ale altor categorii de angajaţi din unităţile medicale publice.

Tot joi, Federaţia SANITAS anunţă că va avea revendicări şi acţiuni comune cu Federaţia “Solidaritatea Sanitară” pentru a susţine,”în faţa autorităţilor statului, nevoile salariaţilor din sănătate”.

Personal TESA, dar şi alte categorii de salariaţi din sistemul sanitar participă, joi, la o acţiune de pichetare a sediului Ministerului Muncii, reclamând salariile mici şi condiţiile de muncă, dar şi nevoia de noi angajări în sistem.

Federaţia SANITAS a anunțat că în urma unui apel pe care l-a lansat către toate organizaţiile sindicale din sănătate şi asistenţa socială, cărora le-a cerut să se alăture acţiunilor programate pentru soluţionarea revendicărilor membrilor de sindicat, o altă federaţie sindicală a decis să susţină acţiunile care promovează revendicările angajaţilor din aceste domenii.

Astfel, în perioada care urmează, cele două organizaţii vor avea revendicări şi acţiuni comune!

Sursa: www.news.ro

Comments

comments

Apelează