fbpx

Contact

Sodexo: Salariaţii români primesc până la două beneficii extra-salariale

În medie, salariaţii români primesc până la două beneficii extra-salariale, iar cel mai des oferite sunt tichetele de masă şi tichetele cadou, angajaţii preferând să primească voucherele în format digital, deoarece sunt mai uşor de utilizat, potrivit datelor publicate de Sodexo. Compania a anunţat totodată că va prelua integral startup-ul românesc Benefit Seven (7card), cel mai mare furnizor de abonamente pentru petrecerea timpului liber şi sport dedicate angajaţilor, fără a preciza care este valoarea tranzacţiei. Iniţial, Sodexo a achiziţionat 20% din acţiunile 7card, iar ulterior şi-a majorat participaţia la 60%.

”Până la finalul anului vom achiziţiona şi restul de 40% din acţiunile 7card”, a spus Sven Marinus, Country CEO Sodexo Benefits and Rewards Romania, în cadrul unei întâlniri cu presa la Bucureşti.

Sodexo a intrat pe piaţa din România în urmă cu 20 de ani, oferind tichete de masă pe format de hârtie. De atunci, a emis peste 3,1 de miliarde de vouchere şi doar în 2017 a servit peste 206 milioane de mese angajaţilor români.

„Lumea se schimbă într-un ritm alert, iar noi investim continuu în îmbunătăţirea soluţiilor pe care le oferim, consolidându-ne capacităţile digitale şi oferta, pentru a crea cea mai bună experienţă la locul de muncă pentru angajaţi. Oamenii sunt interesaţi de oportunităţile de dezvoltare personală, iar participarea la evenimente culturale este unul dintre interesele tinerilor. Oferim deja acest tip de beneficiu în Brazilia, Belgia, Republica Cehă şi Franţa, ţări în care Sodexo lucrează îndeaproape cu guvernele pentru implementarea celor mai importante politici publice”, a declarat Sven Marinus, Country CEO Sodexo Benefits and Rewards Romania.

”Sodexo oferă o gamă largă de beneficii extra-salariale în România şi vom investi în continuare în diversificarea soluţiilor de motivare a angajaţilor”, a declarat Aurelien Sonet, director general global Sodexo Global Benefits and Rewards.

Sursa: Romania libera

Comments

comments

Apelează