fbpx

Contact

Spectacol în închisoare

Mă gândeam acum câteva zile la cât de mulţi indivizi au ajuns să fie prin închisori. După care imediat am ajuns la concluzia că aproape toţi apăreau mereu la televizor. Avem de la politicieni, fotbalişti, cămătari, actori, tot ce vrei şi ce nu vrei, e la închisoare în România! Ce succes ar avea un show de genul Big Brother cu toţi puşi în acelaşi loc. Aşa, bâlciul de la televizor, ar putea fi vizionat tot la televizor, dar dintr-un studio mai interesant, printre gratii.

Nu ştiu dacă e vorba de răfuială politică, ori de scenarii mefistolice, dar cred că pur şi simplu statul de drept, după revoluţia din 89, începe să se contureze. Abia acum noile generaţii încep să scoată capul la lumină. O vedem şi în societate, unde o grămadă de „putori instituţionale” au rămas în puncte cheie, de conducere, dar nu ştiu să răspundă la mail!

În astfel de situaţii, vinovat pentru incompetenţa lor va fi fost mereu tânărul „rebel”, care încă „nu s-a prins cum stau lucrurile”. Ei bine, tinerii judecători, de „nu s-au prins cum stau lucrurile”, uite că s-au prins, ba chiar i-au prins pe toţi cei care erau prea „prinşi” de sistem. Şi cu cât trece timpul cu atât cred că or să mai cadă capete. În curând, cred, toţi cei care apar pe la televizor vor sfârşi prin puşcărie. Nu de alta, dar se întâmplă deja asta! La mai mare!

George Colang

Comments

comments

Apelează