fbpx

Contact

Studiu: circa 44% dintre candidaţi ar accepta un job sub nivelul lor de experienţă, iar 43% dintre ei ar accepta să lucreze pe un salariu mai mic decât aveau la jobul anterior

Mai mult de 29% dintre candidaţi sunt dispuşi să accepte un job part time, aproape 19% ar accepta să facă reconversie profesională, iar aproape 16 % spun că sunt dispuşi să se angajeze în altă ţară.

Mai mult de 44% dintre candidaţii români ar accepta un job sub nivelul lor de experienţă şi pregătire, iar 43% din­tre ei ar accepta să lucreze pe un salariu mai mic decât aveau la jobul anterior, conform unui raport al platformei de recrutare online eJobs România.

Mutarea în alt oraş, în altă ţară, un job part time sau reconversia profesională sunt alte schimbări pe care candidaţii le iau în calcul în cazul în care nu se vor angaja nici în următoarele 2-3 luni. Astfel, mai mult de 29% dintre candidaţi sunt dispuşi să accepte un job part time, aproape 19% ar accepta să facă reconversie profesională, iar aproape 16% spun că sunt dispuşi să se angajeze în altă ţară.

Sursa: www.zf.ro

Comments

comments

Apelează