fbpx

Contact

Un bugetar și-a dat demisia pentru că nu făcea nimic la serviciu și primea 6.500 de lei pe lună: “Nu am avut nicio activitate profesională conform fișei postului, fără a mi se respecta dreptul la muncă”

Demisie surprinzătoare la Consiliul Județean Satu Mare. Ciprian Tișea, consilier în cabinetul vicepreședintelui Oliviu Buzgău, și-a dat demisia în semn de protest pentru că se plictisea la serviciu.

Bărbatul spune că, timp de 5 luni, cât a fost angajat la Consiliul Județean, a fost plătit cu 6.500 de lei/lună, dar nu a muncit nimic.

„Demisia mea este în primul rând un act de onoare”, spune Ciprian Tișea, citat de publicația Presa SM, relatează Digi24.ro.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost angajat în funcția de consilier al vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău pe 19.08.2022. Cinci luni și jumătate mai târziu, acesta și-a înaintat demisia.

„Motivele pentru care formulez prezenta demisie constau în aceea că de la data angajării și până la data formulării demisiei nu mi s-a solicitat să exercit atribuții efective de serviciu, astfel că nu am avut nicio activitate profesională conform fișei postului, fără a mi se respecta dreptul la muncă”, se arată în demisia fără preaviz înregistrată pe 01.02.2023.

În actul în care solicită încetarea contractului de muncă, bărbatul povestește cum singura sa activitate era simpla prezență la birou.

„În fiecare dimineață, la ora 08, eu îl întrebam pe domnul vicepreședinte ce avem azi pe ordinea de zi/de lucru, iar acesta îmi răspundea că ‘trebuie să stăm și noi pe aici’”, scrie în demisie.

Fostul consilier spune și că „atmosfera din antecamera vicepreședinților Consiliului Județean era caracterizată de râsete, de țipete, atmosferă de clacă, de stand-up comedy (…) Tot din lipsă de activitate s-a ajuns să ni se solicite de doamna vicepreședinte ca atunci când intră în birou să ne audă pe fiecare salutând individual, pe rând, sau atunci când bate la ușă, unul dintre consilieri să sară să-i deschidă ușa.”

SURSA: www.economica.net

Comments

comments

Apelează