fbpx

Contact

Urmatoarele trei saptamani sunt decisive

Dupa ce pichetarea Ministerului Sanatatii nu a avut efectele asteptate, sindicalistii din Sanatate au continuat seria protestelor, pentru a sublinia nemultumirea legata de efectele ordonantei privind salarizarea.

“O marti a Sanitas” in fata Parlamentului

Peste 200 de sindicalisti, membri Sanitas, au pichetat sediul Parlamentului. Acesta a fost al patrulea protest din serie.

Sindicalistii sunt optimisti

Contrar asteptarilor dupa declaratille de saptamana trecuta, sindicalistii spera ca se va ajunge in curand la un acord comun.

“Avem speranta ca vom rezolva in urmatoarele trei saptamani, pana incepe campania electorala, ceea ce ne-am propus impreuna cu Comisia de Sanatate. A trecut de Senat (proiectul legii care prin care vor fi transformate ordonantele OUG 20 si 43 n.r.) este in Camera Deputatilor, speram ca si celelalte comisii, de Munca, de Buget si de Sanatate, sa rezolve in urmatoarele trei saptamani acest lucru”, a declarat Leonard Barascu, presedintele Federatiei Sanitas.

Urmatoarele trei saptamani sunt decisive

Leonard Barascu e de parere ca aprobarea legii care prin care vor fi transformate ordonanțele OUG 20 si 43 ar trebui sa aiba loc luna aceasta, pana incepe campania electorala, cand va fi mai dificil de obtinut cvorumul necesar votarii.

 

Sursa: agerpres.ro

 

Comments

comments

Apelează