fbpx

Contact

Valoarea maximă a sumei pe care angajaţii o pot primi sub forma tichetelor culturale creşte cu 10 lei la 210 lei pe lună, începând cu luna octombrie

În perioada octombrie 2023 – martie 2024 inclusiv, valoarea maximă a sumei pe care o pot primi salariaţii sub forma tichetelor culturale va fi de 210 de lei pe lună, respectiv 420 de lei per eveniment cultural, reiese dintr-un proiect de Ordin comun al Ministerelor de Finanţe şi Culturii.

Așadar, suma maximă lunară pe care o pot primi angajaţii sub forma tichetelor culturale creşte cu 10 lei faţă de cea reglementată de executiv pentru perioada anterioară de comparaţie.

De asemenea, se majorează cu 20 de lei suma maximă pe care o pot obţine salariaţii de la angajatori, pentru un eveniment cultural, faţă de cea stabilită de guvern pentru intervalul aprilie – septembrie 2023, reiese din actele normative care reglementează aceste bilete de valoare, consultate de Economica.net.

În perioada aprilie – septembrie 2023 inclusiv, valoarea sumei care se acordă lunar, respectiv ocazional, sub formă de tichete culturale, este de maximum 200 de lei pe lună, respectiv de cel mult 400 de lei per eveniment, conform Ordinului comun al Ministerelor Finanţelor şi Culturii nr. 1.098/2.748/2023.

Sursa: www.economica.net

Comments

comments

Apelează