fbpx

Contact

Vasiliu Miclea SCA organizeaza un nou curs de Dreptul Muncii pentru angajatori și specialisti în HR din Iasi

Avocatii de la Vasiliu Miclea SCA sustin, în 17 și 18 mai 2018, un nou curs de Dreptul Muncii pentru angajatori și specialiști în HR din Iași.

Pentru că legislația muncii este într-o continuă schimbare, practica judecătorească este neunitară, iar lucrările de specialitate oferă, de obicei, soluții teoretice problemelor practice ale angajatorilor, fără a urmări și în ce măsură pot fi implementate, Vasiliu Miclea SCA răspunde nevoilor și neclarităților de care angajatorii și personalul de resurse umane se lovesc în practică.

Cursul de Dreptul Muncii a apărut din nevoia celor implicați în relațiile de muncă, de a primi soluții practice pentru problemele curente cu care se confruntă.

Timp de două zile vom vorbi despre legislația muncii, neajunsurile din legislația referitoare la dialogul social, dar și despre resurse umane, specialiștii noștri fiind pregătiți să asigure partea teoretică, dar și să lămurească problemele punctuale pe care fiecare angajator/manager/specialist HR le are.

Soluțiile oferite pornesc de la interpretarea textelor de lege, ținând cont de practica judecătorească dar și de exigențele instituțiilor abilitate să verifice modalitatea de derulare a relațiilor de muncă.

Cursurile Vasiliu Miclea SCA se adresează atât angajatorilor (manageri și personalul din cadrul departamentelor de Resurse umane și juridic), sindicatelor, cât și angajaților care doresc să se familiarizeze cu disciplina dreptului muncii, la cerere tematica de curs putând să includă și Egalitatea de șanse între femei și bărbați la locul de muncă sau Psihologie Organizațională.

Comments

comments

Apelează