fbpx

Contact

Vasiliu&Miclea SCA, 4 ani dedicați dreptului muncii !

icon

Astăzi este ziua în care mulțumim tuturor clienților și partenerilor noștri pentru încredere, pentru colaborare și pentru tot ceea ce am reușit împreună.

Este ziua în care, mai mult ca de obicei, suntem recunoscători pentru ceea ce am reușit să dezvoltăm în ultimii 4 ani, de când am pornit pe drumul Vasiliu&Miclea SCA, cabinetul de avocatură specializat în dreptul muncii.

Este un moment de bilanț, dar nu ne-am propus să prezentăm cifre, ci să ne gândim ce au însemnat anii aceștia pentru noi. În bilanțul de 4 ani regăsim: consultanță oferită angajaților și angajatorilor din mediul privat, dar și din sistemul public, precum și organizațiilor sindicale sau patronale, portofoliu impresionant, provocări multiple, cărora am ales să le răspundem cu profesionalism și care ne-au ajutat să creștem, sute de procese câștigate, mii de litigii de asigurări sociale și de muncă, mii de ore de negocieri individuale sau colective și sute de clienți care și-au câștigat drepturile.

Dincolo de asta, bilanțul celor patru ani cuprinde bucuria noastră de a ne afla pe acest drum, dorința de a face lucrurile bine, satisfacția de a fi prețuiți pentru ceea ce facem, precum și dorința de a crește, valorificând pasiunea noastră pentru dreptul muncii și altfel decât în instanță.

Vă mulțumim!

 

Comments

comments

Apelează