fbpx

Contact

Victorie in instanta, pentru un medic dat in judecata de spitalul angajator, obtinuta de Vasiliu Miclea SCA

Curtea de Apel București s-a pronunțat astazi in mod definitiv in dosarul unui fost medic rezident dat în judecată pentru că a refuzat să rămână pe postul pe care-l ocupa și după terminarea acestor studii.

Deși spitalul a solicitat și returnarea sumelor primite cu titlu de salariu, bursa de rezidențiat și tichetele de masă de către medic pe perioada rezidențiatului, prin hotărârea pronunțată astăzi, Curtea de Apel București a respins solicitările unității medicale, iar medicul rezident a câștigat și contravaloarea zilelor de concediu de odihnă neefectuate.

”Demersul spitalului respectiv a fost în mod evident unul abuziv și nu putem decât să salutăm decizia de astăzi a instanței. În același timp, hotărârea de astăzi ar trebui să descurajeze alte unități medicale care iau în calcul să demareze astfel de acțiuni împotriva medicilor care termină rezidențiatul. Trebuie să menționăm că acesta nu este primul caz de acest fel. De altfel, toate dosarele cu astfel de spețe au fost câștigate până acum de Vasiliu Miclea SCA”, a explicat avocatul Răzvan Vasiliu.

Comments

comments

Apelează