fbpx

Contact

Absolventii cu cele mai mari sanse de angajare

Sunt absolventi care isi pot gasi usor un job cu salariu peste medie, potrivit Smartree, un lider in piata de externalizare a proceselor HR.

Absolventii facultatilor cu profil de inginerie software sau de limbi straine sunt cei mai norocosi

Absolventii facultatilor cu profil de inginerie software sau de limbi straine nu au probleme in a-si gasi un job dupa terminarea facultatii si au oportunitati de a avansa in cariera.

„Politehnica, Cibernetica, Limbile Straine si chiar Medicina sunt acele facultati care garanteaza absolventilor ca vor gasi foarte usor un job odata cu terminarea studiilor sau chiar din perioada acestora.

In plus, acesti tineri sunt si cel mai bine platiti, inca din primul an de activitate”, declara Raluca Penes, HR Coordinator Smartree.

Salariul unui absolvent IT incepe de la 3.500-4.000 de lei net

4647098313_dfb00e3c16_b

Primul salariu al unui absolvent de profil IT poate incepe de la 3.500-4.000 de lei net, iar salariile absolventilor vorbitori de limbi exotice pot ajunge pana la 4.000 de lei net.

„Dezvoltarea pietei locale de outsourcing pe mai multe domenii a adus aceasta nevoie de vorbitori de limbi straine cat mai diverse. Astfel, un tanar care vorbeste fluent suedeza, daneza, norvegiana, araba, japoneza sau chineza nu va cauta pentru multa vreme un job,  adauga  Raluca Penes.

 

 

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Apelează