fbpx

Contact

Cursuri de legislația muncii

curs legislația muncii

 

Avocații din cadrul Societății Civile de Avocați Vasiliu și Miclea organizează cursuri de legislația muncii destinate profesioniștilor din resurse umane, celor care activează în domeniul juridic precum și tuturor celor care doresc să dobândească sau să își solidifice cunoștințele în materia dreptului muncii.

Pentru că știm cât de importantă este informația corectă și cât poate să fie de dăunătoare pentru companie o informație eronată sau incompletă, am decis să fim un punct de sprijin pentru toți cei care doresc să stăpânească cât mai corect domeniul dreptului muncii.

Pentru înscrieri te rog să trimiți un mail la adresa office@vasiliumiclea.ro

Poți găsi detalii despre cursuri accesând pagina dedicată – Legislația muncii pe înțelesul tuturor.

Experiența de peste 18 ani în domeniul dreptului muncii și cazuistica diversificată în materia dreptului muncii ne-au permis să organizăm cursuri de legislația muncii. În cadrul cursurilor organizate am dezbătut atât subiecte punctuale cât și aspecte generale, principii care stau la baza legislației muncii.

Evenimentele in house organizate de către avocații Casei de avocatură Vasiliu și Miclea au la bază 3 principii de prezentare:

  • prezentarea textelor de lege;
  • discuții active pe baza normelor de dreptul muncii;
  • exemple practice în care sunt implicați toți participanții.

În cadrul cursurilor pe care le organizăm ne propunem să oferim răspunsuri și soluții practice la cele mai des întâlnite probleme cu care se confruntă angajatorii.

Obiectivul nostru principal, în toate cursurile și prezentările susținute, este acela de a prezenta legislația într-o manieră accesibilă și de a oferi soluții care pot fi implementate în cadrul companiilor. Acesta este și motivul pentru care am ales să organizăm cursuri de legislația muncii, în colaborare cu diferiți parteneri, sub sigla „Legislația muncii pe înțelesul tuturor”.

 

Legislația muncii pe înțelesul tuturorDetalii
Completează aici chestionarul de înscriere și te vom contacta !

 

 

Comments

comments

Apelează