fbpx

Contact

Legislația muncii pe înțelesul tuturor

De ce să alegi cursurile de legislația muncii organizate de noi

Trăim cu toții într-o lume inundată de informații și fiecare dintre noi apelăm la numeroase surse de informare atunci când vrem să ne documentăm. În mod paradoxal, deși trăim într-o epocă a informației, nu de puține ori, cu cât căutăm mai mult, cu atât informațiile obținute sunt mai diferite, iar adevărul pare să fie tot mai departe de noi. Pentru că știm cât de importantă este informația corectă și cât poate să fie de dăunătoare pentru companie o informație eronată sau incompletă, am decis să fim un punct de sprijin pentru toți cei care doresc să stăpânească cât mai corect domeniul vast, și uneori dificil de înțeles, al dreptului muncii.

Experiența noastră practică și cunoștințele de legislația muncii dobândite în peste 15 ani de activitate vă garantează că informațiile livrate prin modulele propuse sunt în concordanță cu legislația cât și cu jurispudența în materia litigiilor de muncă.

Echipa noastră de avocați organizează cursuri inhouse pentru colaboratorii noștri, societăți mai mici sau mari, corporații, de peste 10 ani. Feedback-ul primit de la clienții noștri și nevoile pe care le identificăm în piața muncii prin prisma activității noastre ne-au determinat să facem aceste cursuri accesibile pentru toți cei care doresc să dobândească sau să își actualizeze cunoștințele ce țin de legislația muncii.

Prin urmare, cursurile susținute de Vasiliu Miclea SCA vor fi organizate și structurate în funcție de nivelul de cunoștințe al participanților – începător, mediu sau avansat, fiecare fiind liber să aleagă modulul care i se potrivește.

Pentru a veni în sprijinul viitorilor cursanți, am pregătit o serie de materiale de prezentare a tuturor modulelor, astfel încât fiecare participant să identifice ce i se potrivește.

Indiferent de modulul pe care-l vei alege, garantăm că va fi o experiență interactivă, scopul principal fiind ca fiecare cursant să își lămurească aspectele și situațiile care îi dau bătăi de cap.

 

De altfel, fiecare modul va avea sesiuni de întrebări și răspunsuri astfel încât să fie eliminate neclaritățile care țin de interpretarea sau aplicarea Codului muncii.

Important de știut – pentru a înțelege cât mai bine nevoile participantului, se pot organiza sesiuni online 1 – 1 de 10 – 15 minute înaintea cursului.

 

Așadar, dacă vrei să afli mai multe despre legislația muncii sau dacă dorești să aprofundezi cunoștințele deținute, te invit să descoperi mai jos oferta noastă de cursuri

Curs de legislația muncii

– pentru începători –Curs legislatia muncii

În cadrul acestui modul cursanții se vor familiariza cu dispozițiile Codului muncii, ale Legii 367/2022 privind dialogul social precum și cu principalele dispoziții legale relevante.

Nivelul începător se adresează persoanelor aflate la începutul carierei în resurse umane și care doresc să dobândească cunoștințele de bază și principiile de dreptul muncii.

Informații detaliate legate de acest modul sunt accesibile descărcând de aici materialul dedicat acestui curs.

 

Curs legislația muncii

– nivel mediu și avansat –

 

În cadrul modului destinat persoanelor cu experiență în domeniul legislației muncii, participanții vor participa la discuții pe marginea principalelor norme legale incidente în materia legislației muncii, ultimele modificări legislative și li se vor prezenta studii de caz.

Cursul de nivel mediu se adresează persoanelor care au cunoștințe de legislația muncii, care doresc o mai bună fixare a acestora precum și celor care doresc să cunoască și perspectiva practică a textelor de lege care reglementează raporturile de muncă.

Nivelul avansat se adresează persoanelor care activează în domeniul resurselor umane  și care doresc actualizarea cunoștințelor de legislația muncii raportat la modificările legislative, ținând cont și de practica instanțelor de judecată în materia litigiilor de muncă.

Pentru mai multe detalii legate de acest modul, te invit să descarci prezentarea acestuia accesând acest link.

 

Etica muncii

Curs de etică a muncii

Scopul acestui workshp este de a-i ajuta pe angajați să conștientizeze importanța și rolul eticii muncii și să se responsabilizeze în acest sens.

În cadrul worksopului vor fi abordate atât aspecte legale cât și rolul eticii muncii în relația angajatului cu organizația dar și în relație cu ceilalți colegi.

Mai multe detalii puteți găsi accesând acest link.

 

 

Cui se adresează aceste cursuri

 

Cursurile de legislația muncii se adresează în special personalului care își desfășoară activitatea în cadrul departamentelor de resurse umane sau legal. Totuși, participarea nu este limitată acestor persoane.

Practic, fie că activezi în domeniul resurselor umane sau juridic sau dacă urmărești să ocupi un post într-unul dintre aceste departamente ori ești numai interesat de legislația muncii, te poți înscrie la aceste cursuri.

 

Cum te poți înscrie

Pentru a te înscrie la unul dintre cursurile organizate, este suficient să trimiți un email la adresa office@vasiliumiclea.ro . Îți vom pune la dispoziție printr-un email un formular pe care să-l completezi în care să ne indici, printre aletele, modulul la care vrei să te înscrii, precum și alte detalii legate de participarea la curs.

Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la nr. de telefon  0728 731 031

 

Data cursului

Datele la care organizăm cursul vor fi afișate pe această pagină și vor fi comunicate cursanților prin email.

Pentru a veni în întâmpinarea ta, în funcție de numărul persoanelor interesate, vom putea organiza sesiuni și în alte date decât cele afișate pe site, în funcție de timpul disponibil.

 

Informații și relații

 

Pentru orice întrebări sau informații legate de cursuri inclusiv costul, ne poți contacta pe email office@vasiliumiclea.ro sau la telefon 0725 121 120

În ceea ce privște prețul cursului, oferim discounturi substanțiale pentru grupuri mai mari de participanți.

Atenție – pentru a evita unele conflicte de interese care pot să apară, ne rezervăm dreptul de a refuza participarea unor anumite persoane la cursurile pe care le organizăm.

Apelează