fbpx

Contact

Isi dau angajatii interesul sa munceasca, inainte de sarbatori?

Peakon, un startup danez care colecteaza si analizeaza date despre angajati, a efectuat un studiu legat de perioada sarbatorilor.

Sondajul a aratat ca 54% dintre angajati si-au luat vacanta mai devreme, din punct de vedere mental.

Tinerii intra mai devreme in vacanta

Daca angajatii mai varstnici intra in starea de vacanta in jurul datei de 20 decembrie, pentru tineri spiritul de vacanta vine mai devreme.

Este foarte greu sa te concentrezi la sarcinile pe care le ai de indeplinit atunci cand esti nerabdator sa te intalnesti cu cei dragi, sa socializezi si sa fii fericit”, declara Lorraine Black, in varsta de 28 de ani, auditor intern la o companie de asigurari si investitii din New York.

6641429663_753f2ed721_b

Unii angajatori ofera o zi libera pentru goana dupa cadouri

Cum in aceasta perioada toata lumea acorda o atentie crescuta cadourilor, unii angajati ofera salariatilor o zi libera, pentru a se asigura ca acestia nu isi petrec orele de munca cautand cadourile perfecte online.

Oferim acest lucru pentru ca membrii echipei sa stie ca au o zi dedicata cumparaturilor, fara sa fie nevoiti sa isi foloseasca zilele de concediu sau sa faca acest lucru in zilele de lucru”, declara directorul companiei Jargon PR.

Vacantele copiilor afecteaza productivitatea angajatilor

Un factor care afecteaza productivitatea angajatilor cu copii, este vacanta acestora. Unii parinti isi iau liber in zilele in care copiii au vacanta.

Craciunul pare sa inceapa mai devreme in fiecare an

Cei care au efectuat sondajul spun ca in fiecare an, Craciunul pare sa inceapa mai devreme si recomanda angajatorilor sa trimita salariatii acasa din timp, cum peste jumatate dintre acestia nu isi mai dau interesul sa munceasca.

 

 

Sursa: wall-street.ro

Comments

comments

Apelează