fbpx

Contact

Elementele și clauzele contractului individual de muncă

Elementele și clauzele contractului individual de muncă

– analiză teoretică și practică a modului în care se stabilește cadrul general al relațiilor de muncă în România –

Începând de astăzi oferim oricărei persoane interesate oportunitatea de a participa la cursurile susținute pentru clienții noștri pe teme de legislația muncii. Primul curs deschis participanților este cel referitor la Elementele și clauzele contractului individual de muncă

Elementele și clauzele contractului individual de muncă” poate fi accesat pe platforma Udemy accesând acest link sau fotografia alăturată.Elementele contractului individual de muncă

Cursul pe care vă propun să îl parcurgem împreună este gândit și structurat ca un îndrumar facil și util pentru specialiștii responsabili cu gestionarea relațiilor de muncă din orice domeniu de activitate.

Toate informațiile și elementele care vizează contractul individual de muncă sunt prezentate și explicate, astfel încât să aveți un instrument indispensabil în activitatea dumneavoastră.

Parcurgerea integrală a acestui webminar va aduce claritate privind principalele clauze care se pot regăsi într-un contract individual de muncă. De asemenea, veți regăsi explicații referitoare la modul în care trebuie formulate clauzele pentru a fi eficiente, în ton cu elementele negociate, agreate și inserate în contract sau în acte adiționale.

Având în vedere formalismul care caracterizează legislația muncii, este esențial ca angajatorul să stăpânească bine regulile impuse și să le respecte atunci când elaborează sau încheie acte ce țin de relațiile de muncă, pentru a nu se trezi că acestea sunt contestate în instanță, ori chiar anulate.

Nu în ultimul rând, cursul vă pune la dispoziție resursele necesare pentru redactarea clauzelor contractului individual de muncă.  Veți avea posibilitatea să descărcați modele ale principalelor clauze ce se pot negocia și agrea în cuprinsul contractului individual de muncă, având acces și la legislația relevantă incidentă.

Prin urmare, vă asigur ghidul perfect pentru completarea unui contract individual de muncă, precum și pentru negocierea clauzelor cel mai des întâlnite în practică.

 

av. dr. Răzvan Vasiliu

 

 

Comments

comments

Apelează