fbpx

Contact

Dezbaterea “Modificarea Codului muncii”

Codul Muncii a fost recent modificat prin Legea nr 283 din 2022.
Odată cu această modificare, în contractul individual de muncă trebuie să se regăsească noi elemente, iar salariații pot presta activitate la mai mulți angajatori în baza unor contracte de muncă diferite, dar cu respectarea anumitor condiții.

De asemenea, a fost introdus un nou tip de concediu, concediu de îngrijitor, iar angajaților li s-au dat noi drepturi, pentru situații neprevăzute.
Având în vedere complexitatea schimbărilor aduse prin Legea 283/2022, vă invit în data de 15 noiembrie 2022 să participați la masa rotundă care va avea ca temă tocmai modificările Codului muncii.
Vă provoc să dezbatem în format hibrid fiecare modificare adusă de legea proaspăt adoptată și impactul asupra raportului de muncă .
Alături de mine vor fi și alți profesioniști din domeniul resurselor umane și împreună vom face o analiză practică a modului de implementare și a implicațiilor pe care le presupun noile reglementări.
Persoanele interesate pot participa fizic, în limita locurilor disponibile, sau online. Taxa de participare este de 200 de lei pentru persoanele care participă fizic.

Atenție!
• Numai persoanele care vor fi în sală vor putea să interacționeze cu speakerii pentru a pune întrebări ori pentru a-și lămuri orice element care este neclar
• Doar pentru prezența fizică, participanții vor primi diplome de participare.

IMPORTANT:
Toți participanții vor beneficia de reduceri la un curs EXEC-EDU, astfel:
• 10% pentru participanții online
• 15% pentru persoanele care sunt prezente fizic la eveniment
Dorești să fii prezent fizic la această masă rotundă sau vrei să afli mai multe detalii? Trimite un mail la adresa office@vasiliumiclea.ro

 

 

Comments

comments

Apelează