fbpx

Contact

Proiectul TMS – Your first EURES job, parte din Schema de mobilitate sociala pentru tineri

Proiectul TMS – Your first EURES job, parte din Schema de mobilitate sociala pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, s-a incheiat.

Proiectul s-a derulat in perioada februarie 2015 – februarie 2017.

Serviciul Public de Ocupare al Suediei a avut calitatea de administrator si principal aplicant

Serviciul Public de Ocupare al Suediei (EURES Suedia) a avut calitatea de administrator si principal aplicant al proiectulu iar Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a fost co-aplicant alaturi de serviciile publice de ocupare din Danemarca, Finlanda, Slovenia, Irlanda, Portugalia si Insulele Azore.

Proiectul a asigurat tinerilor si angajatorilor servicii personalizate

Proiectul a asigurat tinerilor si angajatorilor servicii personalizate in materie de mobilitate a fortei de munca in UE AELS/SEE (Islanda si Norvegia).

Serviciile publice de ocupare a fortei de munca au sprijinit tinerii si angajatorii, oferind servicii de informare, recrutare, corelare a cererii si ofertei, plasare si finantare.

41 de aplicatii s-au concretizat

Prin acest program, s-au concretizat 41 dintre numeroasele solicitari.

Astfel, in opinia responsabililor proiectului, se confirma ca in continuare, e necesara promovarea unor modele inovatoare pentru punerea in aplicare a mobilitatii profesionale.

De asemenea, reiese ca  nevoile specifice ale unor grupuri-tinta, sectoare economice, ocupatii sau tari trebuie abordate.

 

Sursa: anofm.ro

Comments

comments

Apelează