fbpx

Contact

Modele documente cercetare disciplinară

Codul muncii

Deseori, sancțiunile disciplinare aplicate de către angajator sunt anulate din cauza nerespectării procedurii legale în ceea ce privește efectuarea cercetării disciplinare.

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor, vă punem la dispoziție un set conținând modele ale documentelor care ar trebui întocmite în cadrul cercetării disciplinare.

 

01. Referat de anunțare abatere disciplinara

02. Decizie numire comisie de cercetare disicplinara

03. Convocare la cercetarea disciplinara

03.1 Convocare la cercetarea disciplinara – martor

04.1 Proces verbal al cercetării – prezentarea salariatului cercetat

04.2 Proces verbal al cercetării – neprezentarea salariatului cercetat

04.3 Proces verbal refuz semnare

04.4 Proces verbal al audierii martorului

05 Raportul comisiei de cercetare disciplinara

06 Decizie sanctionare

 

Documentele de mai sus reprezintă modele ale actelor ce ar trebui întocmite în cadrul cercetării disciplinare și care ar trebui completate, de la caz la caz, în funcție de fiecare situație particulară.

Societatea de avocați “Vasiliu și Miclea” și avocații care își desfășoară activitatea în cadrul acestei forme de exercitare a profesiei nu sunt responsabili de corectitudinea întocmirii documentelor sau de conținutul acestora și nici nu pot fi răspunzători ca urmare a utilizării acestor documente.

Documentele de mai sus sunt proprietatea Vasiliu și Miclea SCA și nu pot fi folosite, copiate sau înstrăinate, în tot sau în parte, fără acordul expres al avocaților asociați Răzvan Vasiliu sau Andreea Miclea.

Comments

comments

Apelează